Afinstallér Kaspersky Safe Kids

Kaspersky Safe Kids er beskyttet, så dit barn ikke kan afinstallere det. Når du afinstallerer Kaspersky Safe Kids, skal du indtaste en adgangskode for en administratorkonto og din adgangskode for din My Kaspersky-konto. Du må ikke give disse adgangskoder til dine børn. Vær sikker på disse adgangskoder er stærke, så dine børn ikke kan gætte dem. Hvis dine børn gætter disse adgangskoder, kan de afinstallere Kaspersky Safe Kids fra computeren, uden du opdager det.

Programmet sender dig meddelelser om alle forsøg på at afinstallere Kaspersky Safe Kids.

Afinstallér Kaspersky Safe Kids fra computeren